Η Σχολή

Η σχολη χορου χορόγραμμα

Η Σχολή Χορού Χορόγραμμα της Ειρήνης Φειδοπιάστη, καλωσορίζει όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την τέχνη του χορού και της κίνησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 και άνω, προ έφηβους και έφηβους, καθώς και σε ενήλικες που θέλουν να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τα σωματικά και καλλιτεχνικά τους χαρίσματα, να διευρήνουν το πνεύμα τους και να ταξιδέψουν την ψυχή τους.

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία για ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική εκπαίδευση στο χορό. Μαθαίνουν να εργάζονται με παραγωγικό και ασφαλές τρόπο για το σώμα και την ψυχή τους και σαν αποτέλεσμα αποκτούν γνώση, καλή φυσική κατάσταση και καλλιτεχνική άποψη. Η κατάρτιση βασίζεται σε εφαρμοσμένες τεχνικές και υψηλές προδιαγραφές σχολών και ακαδημιών του εξωτερικού που παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό.

Η προσωπική εξέλιξη των σπουδαστών επιτυγχάνεται μέσα από ομαδική συνεργασία, ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων μέσα στο ζεστό, φιλόξενο και άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον της σχολής το οποίο λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις προσωπικές και καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις.

Η σχολή μας παροτρύνει τους σπουδαστές της να στοχεύουν στο υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα κοιτάζοντας την ουσία, κάνοντας ότι έχει σημασία και αξιολογώντας τα οφέλη όχι μόνο στον χορό τους αλλά και στην ζωή τους.