Καθηγητές

Σταλιάνα Κόσκορη

Δασκάλα κλακέτες instructor και Μοντέρνου χορού.

Για τη Σταλιάνα Κόσκορη, η αγάπη για το χορό ξεκίνησε όταν τεσσάρων ετών παρακολούθησε το πρώτο της μάθημα μπαλέτου, μα ανακάλυψε το πραγματικό της πάθος όταν είδε τον Fred Astaire να χορεύει κλακέτες στον ήχο του “Puttin’ on the Ritz”. Από το 1999 κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ακολουθώντας το σύστημα της ISTD. Είναι μία από τους πρώτους κατόχους διπλώματος Advanced 2 Tap Dance στην Ελλάδα, ενώ επίσης κατέχει τα διπλώματα DDI και DDE in Tap Dance και DDI in Modern Theatre Dance του συστήματος ISTD.
Διδάσκει Κλακέτες και Μοντέρνο χορό από το 2007, παράλληλα με τις σπουδές της στη Νομική Αθηνών. Είναι μέλος της ομάδας Tap Voice και έχει συνεργαστεί σε χορογραφίες κλακετών με το κέντρο PLAYGROUND for the arts, καθώς και με τη σχολή χορού Φωκά Ευαγγελινού.
Στόχος της είναι να αναδείξει τις κλακέτες στην Ελλάδα και να μοιραστεί το πάθος της για ένα μοναδικό είδος χορού, που μετατρέπει τα πόδια σε μουσικά όργανα

Κατερίνα Ιωαννίδου

Κατερίνα Ιωαννίδου

Δασκάλα LISTD, μοντέρνο και κλακέτες.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου ασχολείται με τον χορό από 5 ετών. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα LISTD και διδάσκει μοντέρνο και κλακέτες, με μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή μαθητών σε εξετάσεις του ίδιου συστήματος, κυρίως σε προ-επαγγελματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχει αναλάβει την προπόνηση και χορογραφία ομάδων και solo σε πανελλήνιους χορευτικούς διαγωνισμούς και πρωταθλήματα, κατακτώντας αρκετές διακρίσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος διπλωμάτων από παγκοσμίως αναγνωρισμένους οργανισμούς σε Freestyle, AcroDance και Performance Cheer (Jazz/High Kick, Hip Hop, Pom). Πιστεύει ότι ο χορός συνδυάζει στοιχεία τέχνης και αθλητισμού. Έτσι, για να ενισχύσει την εργαλειοθήκη της προς αυτή την κατεύθυνση, εκπαιδεύτηκε σε Progressing Ballet Technique και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε stretching & flexibility (ευλυγισία), ώστε να μπορεί να προσφέρει μια πιο ολιστική εκπαίδευση στους μαθητές της. Είναι επίσημη Kangoo Jumps instructor και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Τσιρλίντινγκ-Αθλητικού Ομαδικού Χορού Γ’ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ήταν ενεργό μέλος της χορευτικής ομάδας Fun Patrol (Cheerleader) της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε commercial, funky jazz και heels, από χορογράφους του εξωτερικού (Yanis Marshall, Brian Friedman, Nika Kljun, Aliya Janell, Melissa Ann Barlow, Shirlene Quigley) και έχει κατακτήσει 3η θέση στο HipHop International Greece. Έχει εμφανιστεί ως χορεύτρια στο Your Face Sounds Familiar και στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion. Είναι ενεργό μέλος της χορευτικής ομάδας κλακετών Tap Voice, με διακρίσεις στο World of Dance Greece και στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Τέλος, δραστηριοποιείται ως event performer σε εναέρια ακροβατικά (aerial silks, aerial hoop) και χορό με φωτιά (fire show).

Ειρήνη Φειδοπιάστη

Δασκάλα Μοντέρνου I.S.T.D και Μουσικοκινητικής Έκφρασης (για παιδιά από 2 ετών με τη συνοδεία συνοδού).

Η Ειρήνη Φειδοπιάστη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Από τα 6 της μόλις χρόνια υπηρετεί την τέχνη του χορού !!!
Εντάχθηκε στο  Imperial Society of Teachers of Dance (ISTD) και την ROYAL ACADEMY of DANCE (RAD) και απέκτησε τα ανώτατα πτυχία διδασκαλίας κλασσικού μπαλέτου, μοντέρνου χορού και JAZZ, αλλά και μουσικής του “Associated Board of the Royal Schools of Music” του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παράλληλα φοίτησε και είναι πτυχιούχος του τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Χαλκίδος του τμήματος “Οικονομίας & Δοιήκησης”.
Επίσης είναι κάτοχος του κρατικού διπλώματος και απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού “ΣΟΦΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ”  αλλά και κάτοχος του διπλώματος Ελληνικών παραδοσιακών χορών της “Δώρας Στράτου”.
Υπήρξε μέλος της χορευτικής ομάδας “ON STAGE” !!!
Από μαθήτρια ακόμη στις αρχές της δεκαετιας του 90΄ ως σήμερα έχει παρακολουθήσει μεγάλη σειρά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διευρύνοντας έτσι την εμπειρία, τις γνώσεις και το πνεύμα.
Τα τελευταία 18 χρόνια διδάσκει χορό, χορογραφεί θεατρικές ομάδες και διευθύνει τη Σχολή χορού ΧΟΡΟΓΡΑΜΜΑ.!!!!

Αναστασία Χατζησάββα

Δασκάλα Μπαλέτου και Yoga και yoga Trainer-Instructor.
Είναι απόφοιτης της R.A.D και κάτοχος διπλώματος as Registered Teacher of royal academy of dance επίσης είναι απόφοιτη της σχολής Studio One ως Yoga instructor. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μουσικοκινητικής για παιδιά προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης και σεμινάρια kids yoga. Εργάζεται ως δασκάλα μπαλέτου από το 2007 και ως Yoga instructor από το 2009 .έχει συνεργαστεί από το 2008 μέχρι το 2013 στις σχόλες χορού του Κου Φώτη Μεταξόπουλου χορογραφώντας σε παραστάσεις και βάζοντας τα παιδιά για εξετάσεις με πλήρη επιτυχία.

Γιώργος Μουτζούρης

Δάσκαλος Latin.

- Πρωταθλητής Ελλάδος 2013 στους Λάτιν χορούς στην κατηγορία Rising stars, συμμετοχές σε Πανελλήνιους αγώνες και διακρίσεις.
- Σεμινάρια και προπονήσεις στους Λάτιν χορούς με προπονητές παγκοσμίου φήμης ( Carolyn Smith, Galena Velikova, Stefano Di Filippo, κ.α)
- Κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος στους Λάτιν στο σύστημα I.D.T.A (International Dance Teachers Association) καθώς και γνωστοποίηση εκμάθησης American style στους Λάτιν χορούς.
- Συμμετοχές σε παγκόσμια χορευτικά δρώμενα στους Ελληνικούς – Παραδοσιακούς χορούς, εκπροσώπηση Ελλάδας (Κίνα, Τσεχία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ιταλία, Γαλλία).
- Παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων στο χορευτικό σύλλογο της Δώρας Στράτου. Εξειδίκευση στους λαϊκούς χορούς και στους χορούς της Ρούμελης και της Ηπείρου.
- Παρουσιάσεις Ελληνικών – Παραδοσιακών και λαϊκών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας σε πανελλήνια χορευτικά δρώμενα.