Καθηγητές

Ευτυχία Κουρούση

Δασκάλα Pilates instructor.

Είναι γεννημένη στην Αθήνα και από μικρή ασχολούταν με τον αθλητισμό σαν χόμπυ. Τελειώνοντας το σχολέιο φοίτησε στο Deree-American College of Greece από όπου και πήρε το πτυχίο της στις Δημόσιες Σχέσεις. Μετά από κάποια χρόνια γνώρισε σαν ασκούμενη τη μέθοδο Pilates και από τότε δεν έχει σταματήσει. Αποφοίτησε από το StudiOne Pilates mat training τον Ιούνιο του 2013 και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με τη διδασκαλία της μεθόδου Pilates.

Αλεξία Κανάκη

Δασκάλα Pilates instructor και χοροθεραπείας – ψυχοθεραπείας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τ.Ε.Φ.Α.Α ΤΡΙΚΛΩΝ) , με ειδικότητα «Ειδική Φυσική Αγωγή». Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευση στο PILATES(έδαφος – έδαφος με αξεσουάρ – μηχανήματα Pilates) και εργάζεται ως Pilates instructor. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια που αφορούν στο Pilates , καθώς και σεμινάρια μουσικοκινήτικής , θεραπευτικής κολύμβησης και χοροθεραπείας – ψυχοθεραπείας «Ψυχοθεραπεία μέσω της κίνησης & του χορού/χοροθεραπεία Dance Movement Psychotherapy». Έχει εργαστεί με άτομα με αναπηρίες και ψυχικά νοσήματα.  Σε ηλικία 5 χρονών και για τα επόμενα 13 χρόνια έχει ασχοληθεί συστηματικά με το κλασσικό μπαλέτο.

Ειρήνη Φειδοπιάστη

Δασκάλα Μοντέρνου I.S.T.D και Μουσικοκινητικής Έκφρασης (για παιδιά από 2 ετών με τη συνοδεία συνοδού).

Η Ειρήνη Φειδοπιάστη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Από τα 6 της μόλις χρόνια υπηρετεί την τέχνη του χορού !!!
Εντάχθηκε στο  Imperial Society of Teachers of Dance (ISTD) και την ROYAL ACADEMY of DANCE (RAD) και απέκτησε τα ανώτατα πτυχία διδασκαλίας κλασσικού μπαλέτου, μοντέρνου χορού και JAZZ, αλλά και μουσικής του “Associated Board of the Royal Schools of Music” του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παράλληλα φοίτησε και είναι πτυχιούχος του τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Χαλκίδος του τμήματος “Οικονομίας & Δοιήκησης”.
Επίσης είναι κάτοχος του κρατικού διπλώματος και απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού “ΣΟΦΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ”  αλλά και κάτοχος του διπλώματος Ελληνικών παραδοσιακών χορών της “Δώρας Στράτου”.
Υπήρξε μέλος της χορευτικής ομάδας “ON STAGE” !!!
Από μαθήτρια ακόμη στις αρχές της δεκαετιας του 90΄ ως σήμερα έχει παρακολουθήσει μεγάλη σειρά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διευρύνοντας έτσι την εμπειρία, τις γνώσεις και το πνεύμα.
Τα τελευταία 18 χρόνια διδάσκει χορό, χορογραφεί θεατρικές ομάδες και διευθύνει τη Σχολή χορού ΧΟΡΟΓΡΑΜΜΑ.!!!!

Αναστασία Χατζησάββα

Δασκάλα Μπαλέτου και Yoga και yoga Trainer-Instructor.
Είναι απόφοιτης της R.A.D και κάτοχος διπλώματος as Registered Teacher of royal academy of dance επίσης είναι απόφοιτη της σχολής Studio One ως Yoga instructor. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μουσικοκινητικής για παιδιά προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης και σεμινάρια kids yoga. Εργάζεται ως δασκάλα μπαλέτου από το 2007 και ως Yoga instructor από το 2009 .έχει συνεργαστεί από το 2008 μέχρι το 2013 στις σχόλες χορού του Κου Φώτη Μεταξόπουλου χορογραφώντας σε παραστάσεις και βάζοντας τα παιδιά για εξετάσεις με πλήρη επιτυχία.

Γιώργος Μουτζούρης

Δάσκαλος Latin.

- Πρωταθλητής Ελλάδος 2013 στους Λάτιν χορούς στην κατηγορία Rising stars, συμμετοχές σε Πανελλήνιους αγώνες και διακρίσεις.
- Σεμινάρια και προπονήσεις στους Λάτιν χορούς με προπονητές παγκοσμίου φήμης ( Carolyn Smith, Galena Velikova, Stefano Di Filippo, κ.α)
- Κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος στους Λάτιν στο σύστημα I.D.T.A (International Dance Teachers Association) καθώς και γνωστοποίηση εκμάθησης American style στους Λάτιν χορούς.
- Συμμετοχές σε παγκόσμια χορευτικά δρώμενα στους Ελληνικούς – Παραδοσιακούς χορούς, εκπροσώπηση Ελλάδας (Κίνα, Τσεχία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ιταλία, Γαλλία).
- Παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων στο χορευτικό σύλλογο της Δώρας Στράτου. Εξειδίκευση στους λαϊκούς χορούς και στους χορούς της Ρούμελης και της Ηπείρου.
- Παρουσιάσεις Ελληνικών – Παραδοσιακών και λαϊκών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας σε πανελλήνια χορευτικά δρώμενα.