Άννα Ζευγολάτακου

bio5Δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού, σύνθεση χορογραφίας, δημιουργικού χορού και μουσικοκινητική, jazz, hip-hop και contact improvisation.
Η Άννα Ζευγολάτακου είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Νίκης Κονταξάκη και πλήρες μέλος της royal academy of dancing. Υπήρξε ενεργό μέλος της επαγγελματικής ομάδας κλασικού και σύγχρονου χορού της Νίκης Κονταξάκη και συμμετείχε σε διάφορα έργα όπως Συλφίδες, Σερενάτα του Balanchine, Κουρσάρος ,Κοπέλια T he Cage του J.Robins.
Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού χορού και ρεπερτορίου της RAD , τεχνική σύγχρονου χορού με τους R.Caputo, W.Perron , Μ.Ανθυμίδου, L.Marian, Μ.Ναλμπάντη,Α.Καζούρη, J.Nelson,M.Myers, σύνθεση χορογραφίας και contact improvisation με τους B.Vooham, K.Koegel,I.PUNTO,A. Del Saz,R.Maliphant, jazz dance από το “The School at Jacob’s Pillow” , κινησιολογία για το θέατρο και ουδέτερη μάσκα με τον Luc de Smet.
Από το 1997 διδάσκει κλασικό και σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό,σύνθεση χορογραφίας, δημιουργικό χορό και μουσικοκινητική , jazz, hip-hop και contact improvisation σε σχολεία και σχολές χορού. Τέλος συνεργάζεται εθελοντικά σε δράσεις ευαισθητοποίησης του κέντρου Ημέρας για την πρόληψη της αυτοκτονίας με τις ΜΚΟ Κλίμακα για το ΥΥΚΑ.